Algemene Voorwaarden

Facebook

Aankomen en vertrekken.

In Eupilio om het meer heen, in Porlezza de bergen in en in Viareggio naar Torre op de bike.

Niets vergeten ? Check een paklijst op het internet.

In de maanden juni, juli en augustus zijn de wisseldagen in principe op zaterdag.

In voor- en naseizoen bestaat de mogelijkheid op andere dagen te komen en vertrekken. Voor aankomstdagen naast de zaterdag geldt: Onderkomen moet beschikbaar zijn op de gewenste begindag van de vakantie, tot de gewenste einddag. Tussentijdse verlenging is mogelijk in hetzelfde onderkomen als dit beschikbaar is. In alle gevallen ter beoordeling/beslissing aan diAgo Vakanties.

Bij aankomst kun je beschikken over de mobilhome of chalet vanaf 16.00 uur en vragen we je te vertrekken om uiterlijk 10.00 uur. Later vertrek is ook mogelijk, maar moet tevoren geregeld worden en zal kosten met zich meebrengen.

Bij aankomst in de mobilhome moet je de inventarislijst doornemen en breuk of vermissing bij ons melden. Bij technische of andere gebreken, vragen wij dit direct te melden bij ons en aan de receptie van de camping. Dit geldt ook voor het geval je onderkomen niet goed of onvoldoende schoongemaakt is. Hierdoor kan er snel actie worden ondernomen door de TD van de camping.

Reserveren en betalen.

Je kunt reserveren per reserveringsformulier op de site, per mail of per telefoon of app. Bij reservering ontvang je een huurovereenkomst. Dit vul je in en stuur of mail je weer terug. Op de huurovereenkomst vul je het aantal personen in en reserveer je lakenpakketten en/of handdoekpakketten.

De aanbetaling bedraagt 25 % van de huursom. Deze aanbetaling voldoe je bij het ondertekenen/terug sturen van de huurovereenkomst. Het restant van de huursom kan in 2 gelijke delen betaald worden of in één keer, uiterlijk 2 maanden voor je vakantie. Bij een boeking binnen twee maanden voor de 1e dag van je vakantie, betaal je in één keer het volledige bedrag, gelijk met het terugsturen van het huurcontract.

Zodra de volledige betaling op onze rekening is bijgeschreven ontvang je een betalingsbewijs en veel handige informatie. Op vertoon van het betalingsbewijs ontvang je bij aankomst de sleutel van de accommodatie.

Annuleren.

Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering worden de regels gehanteerd zoals die gelden bij algemene voorwaarden bij annuleringsverzekeringen. diAgo wordt bij elke annulering schadeloos gesteld met de te ontvangen vergoeding van de verzekeraar.

Annuleer je tot 3 maanden voor de vakantie, dan zijn de kosten 15 % van de overeengekomen huurprijs. Annuleer je tot 2 maanden voor de aanvang van je vakantie, dan ontvangt diAgo 50 % van de huurprijs. Annuleer je vanaf 2 maanden voor het begin van uw vakantie, dan is de schadeloosstelling voor diAgo, 90 % van de huurprijs. Is er een annulering binnen 2 weken voor de aanvang van de vakantie dan is er geen teruggave mogelijk.

Als diAgo een accommodatie van een andere verhuurder voor je inhuurt gelden voor deze mobilhome en periode, de regels zoals die opgesteld zijn door de eigenaar. De inventaris en andere voorzieningen kunnen dan afwijken. Door het ondertekenen van de huurovereenkomst laat je weten akkoord te gaan met deze voorwaarden en ze te kennen.

Bijkomende kosten.

Lakenpakketten en handdoeken kun je, via ons huurcontract, huren bij de receptie van de campings of het park / op de camping zelf bij aankomst. Op de bedden in de mobilhomes liggen (zomer)dekbedden. Een enkele mobilhome heeft een tweepersoons-dekbed op het grote bed.

Schoonmaak en vuilafvoer:

Wij laten schoon maken. De kosten?  In Viareggio: € 45,00.  In Eupilio: € 35,00.

De schoonmaakkosten in Viareggio betaal je bij aankomst aan de receptie. De schoonmaakkosten voor Eupilio betaal je aan diAgo Vakanties via het huurcontract. Op alle campings betaal je een borg (variërend van € 50,00 tot 150,00) voor breuk, key-pas voor slagbomen en dergelijke.

Airco en elektriciteit.

Het gebruik van de airco: In Viareggio en Eupilio betaal je apart voor het aircogebruik. Dit staat op de huurcontracten vermeld. Je kunt de afstandsbediening van de airco meenemen bij aankomst op de camping als je van ons een airco-voucher hebt ontvangen.

Elektriciteit is kostbaar. We vragen onze gasten geen onnodige elektriciteit te gebruiken. Een airco aanzetten met open deuren of ramen of wanneer je afwezig bent helpt niet en is duur. Een elektrische BBQ is niet de bedoeling. Het aanzetten van ventilatoren op de veranda, dus buiten, helpt alleen lucht te verplaatsen.  Niet tegen warmte en is erg duur. Zet ‘s nachts liever een raam open i.p.v. het laten doordraaien van de airco. We hopen op jullie medewerking.

Aansprakelijkheid.

Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan de huurders, de bezittingen van de huurders of  schade anderszins. Ook niet voor het onklaar raken of buiten werking stellen van technische apparatuur en/of het uitvallen van voorzieningen op de camping tijdens je verblijf.

De huurder wordt aansprakelijk gesteld voor beschadigingen, vermissingen en de gevolgen van slecht beheer. Wij gaan er van uit dat je onze onderkomens als een goed huurder behandelt. Huisdieren zijn niet toegestaan, evenmin als binnen roken.

Wijzigingen voorbehouden. Aan fouten op onze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Facebook