Wie zijn wij?

Italië in een Nederlands hart

Pusianomeer, naast de camping Eupillio.

Italië heeft ons hart gestolen. Eerst aan een prachtig meertje in het noorden om daarna de rest van het land te ontdekken.  Schitterende vakanties. Met echte Italiaanse ingrediënten: de mooie omgeving, een prettige sfeer, kunst en cultuur, lekker eten en mooi weer.
De omgeving van het meer van Pusiano, maar 30 km over de Zwitserse grens. En  de streken van Toscane. Een ontdekkingstocht door het land waar het leven een eigen cultuur en ritme heeft.

Het prachtige landschap

Italië. Land van majestueuze bergen in het noorden. Van prachtige steden in de Povlakte. Milaan, Como of Genua. Land van kunst en cultuur in Toscane. Glooiend heuvellandschap rond steden als Lucca, Siena, Florence, Pisa en Viareggio.

Tweede vaderland

scheve toren

Pisa nabij Viareggio. Duomo en toren.

Het werd ons 2e vaderland. Vanaf 2011 met onze eigen onderkomens! Waar we graag bij komen van hectiek en dagelijkse beslommeringen. Land waar we tot rust komen tijdens de vakanties. In het heerlijke weer en de ontspannen sfeer.

Onze vakantie-accommodaties

We hebben plezier in het verhuren van mobilhomes in Italië. In Viareggio in Toscane en  Eupilio aan het meer van Pusiano.

diAgo Vakanties,

Christina Visser.
Florence

Florence terwijl de avond valt.

Prachtplek op Paradiso in Toscane

Onze 4B in Eupillio aan het Pusianomeer