Route Viareggio

Afhankelijk van het vertrekpunt, rijdt u naar Duitsland. Neem de weg Koln – Frankfurt – Karlsruhe – Basel of rij over Venlo – Ludwigshafen – Karlsruhe – Basel. Als u uit noord Nederland komt, neem dan de snelweg van Hoogeveen naar de Duitse grens. Over de grens neemt u de E31 naar het zuiden. U komt nu vanzelf terecht op één van de eerder genoemde wegen. In Zwitserland: volg autobahn nr. 2 (Basel – Luzern – San Gottardo – Lugano). Op de Zwitserse autobahn is een vignet verplicht (in Nederland of bij de grens verkrijgbaar).

Bij Lugano: vervolg uw weg richting Chiasso/Como en de E35 richting Milaan. Bij Milaan: houdt u de A1/E35 aan richting Bologna. Voor Parma slaat u af naar de A15/E35 naar de Middellandse zee bij La Spezia. Hier volgt u de kustweg, de A12/E80, naar Livorno en Viareggio. In Italië komt u terecht op tolwegen. U kunt het beste de poortjes voor betaling gebruiken die muntgeld aangeven.

Bij Viareggio rijdt u langs de stad Viareggio (dus NIET afslaan naar Viareggio). U verlaat de autoweg bij de afslag Pisa Nord. Sla rechts af naar Torre del Lago. Aan de linkerkant loopt de spoorbaan. De weg loopt langs Torre de Lago. Als u de weg volgt, komt u vanzelf de weg tegen die naar Viareggio loopt en achter de camping langs gaat. Op de rotonde gaat u links af en aan het einde van de weg, linksaf. Na 300 meter ligt camping Paradiso aan de linkerkant.

Wat u moet weten.

In de landen onderweg is het verplicht om voor elke passagier een lichtgevend veiligheidsvestje in de auto te hebben. Bij pech moet dit gedragen worden.

Aankomst op de camping.

Bij aankomst meldt u zich bij de receptie en vertelt u dat u een mobilhome van Di Ago Vakanties huurt.
U toont de receptie medewerkers uw betalingsbewijs. Uw naam is al bekend. U krijgt de sleutel van het door u gehuurde vakantieverblijf. U kunt dit betrekken vanaf 16.00 uur. Komt u eerder aan en de mobilhome is schoongemaakt, kunt u het eerder betrekken. U betaalt op de camping een borg van € 50,00 voor de sleutel. Die borg krijgt u terug bij vertrek (bij vertrek op uren waarop de receptie open is). Als u de afstandsbediening van de airco gebruikt betaalt u ons daarvoor en kunt u deze afstandsbediening ophalen op de receptie. U betaalt hier wel een borg voor (€ 50,00).Verder rekent u aan de receptie af voor de lakenpakketten (als u die besteld hebt). Dit huren van lakenpakketten hebben wij voor u doorgegeven.

Aankomst in de mobilhome.

Wij vragen u bij aankomst en na het uitladen en ev. inrichten direct de inventarislijst door te nemen die u in de mobilhome vindt en breuk en of vermissing aan ons door te geven. Mochten er technische of andere gebreken blijken te zijn, wilt u die nog voor u die aan ons doorgeeft, melden aan de receptie van de camping zodat direct de TD (Technische Dienst) van de camping aan het werk gezet kan worden. Het is in ons en in uw eigen belang dat apparaten en alles er omheen goed functioneren. Wij verwachten dat u als een goed huurder op onze onderkomens past.

De eerste boodschappen.

De winkel op de camping is uitstekend ingericht en kan u op weg helpen bij aankomst. In de directe omgeving van camping Paradiso, zijn diverse supermarkten. Zie voor adressen, het boekje dat u in de mobilhome aantreft. Hierin vindt u veel wetenswaardigheden.

Openingstijden camping.

In het hoogseizoen, van 07.00 tot 23.00 uur. De poort (en receptie) is gesloten tussen 13.00 en 15.00 uur (siësta). Houdt u hier rekening mee bij aankomst. Dit voorkomt teleurstellingen. Het zwembad gaat open rond eind mei/begin juni tot halverwege in september. De exacte datum zal afhankelijk zijn van het weer. In het zwembad geldt dat iedereen die in het water is, een badmuts draagt. Als u geen badmuts hebt, zijn ze verkrijgbaar in de bazar op de camping.

Voor onderweg.

U kunt in één keer doorrijden naar uw vakantiebestemming. Maar niet iedereen vindt dit prettig. Wij hebben voor u afspraken gemaakt met hotels voor uw overnachtingen onderweg.

Als u in Duitsland wilt overnachten, kunt u terecht in het Autobahn Rasthaus bij Baden Baden. Adres: Am Rasthof 4, 76532 Baden Baden, Duitsland. Tel 0049 7221 65043. Dit is direct langs de autoweg. Wij hebben voor u geregeld dat u een flinke korting krijgt op uw kamer(s) als u vertelt dat u een vakantie onderkomen hebt van Di Ago Vakanties en de bevestiging van uw huur toont. Het hotel vraagt u tevoren te reserveren.

Prettige vakantie.

Prettige vakantie.

Tenslotte.

Wij wensen u een goede reis en een heel goede vakantie.