Route Eupilio

Naar noord Italie.

Afhankelijk van het vertrekpunt Nederland of België, rijdt u naar Duitsland. Neem de weg Koln – Frankfurt – Karlsruhe – Basel of rij over Venlo – Ludwigshafen – Karlsruhe – Basel. Als u uit Noord-Nederland komt, neem dan de snelweg van Hoogeveen naar de Duitse grens. Over de grens neemt u de E 31 naar het zuiden. U komt nu vanzelf terecht op één van de eerder genoemde wegen. In Zwitserland: volg autobahn nr. 2 (Basel – Luzern – San Gottardo – Lugano). Op de Zwitserse autobahn is een vignet verplicht (in Nederland of bij de grens verkrijgbaar).

Hier rechts af.

Hier rechts af.

Rij door over de grensovergang Como/Chiasso. Bij Como sud slaat u rechtsaf. Neem op de rotonde de tweede afslag. Naar Bergamo – Lecco. Volg daarna gewoon deze weg. Kijk op de borden voor Eupilio. U komt tenslotte op een rotonde met potloodjes die omhoog staan. Of Micado stokken zo u wilt. Sla direct na deze rotonde, na de steenfabriek rechts af en volg de weg naar de camping.

Wat u moet weten.

In de landen onderweg is het verplicht om voor elke passagier een lichtgevend veiligheidsvestje in de auto te hebben. Bij pech moet dit gedragen worden.

Aankomst op de camping.

Bij aankomst meldt u zich bij de receptie en vertelt u dat u een mobilhome van Di Ago Vakanties huurt.
U toont de receptiemedewerkers uw betalingsbewijs. Uw naam is al bekend. U krijgt de sleutel van het door u gehuurde vakantieverblijf. U kunt dit betrekken vanaf 16.00 uur.

Aankomst in de mobilhome.

Wij vragen u bij aankomst en na het uitladen en ev. inrichten direct de inventarislijst door te nemen die u in de mobilhome vindt en breuk en of vermissing aan ons door te geven. Mochten er technische of andere gebreken blijken te zijn, wilt u die nog voor u die aan ons doorgeeft, melden bij de receptie van de camping zodat direct de TD (Technische Dienst) van de camping aan het werk gezet kan worden. Het is in ons en in uw eigen belang dat apparaten en alles er omheen goed functioneren. Wij verwachten dat u als een goed huurder op onze onderkomens past.

De eerste boodschappen.

In de directe omgeving van de camping zijn diverse supermarkten. Zie voor adressen, het boekje dat u in de mobilhome aantreft. Hierin vindt u veel wetenswaardigheden over dorp, buurt en verdere omgeving. Voor de eerste boodschappen: kom je vanaf Como dan kom je via Erba. Langs de weg liggen een Famiglia, een Piu en een Bennet supermarkt.

Openingstijden camping.

In het hoogseizoen, van 07.00 tot 23.00 uur. Houdt u hier rekening mee bij aankomst. Dit voorkomt teleurstellingen. Het zwembad gaat open rond begin juni tot halverwege in september. De exacte datum zal afhankelijk zijn van het weer.

Voor onderweg.

U kunt in één keer doorrijden naar uw vakantiebestemming. Maar niet iedereen vindt dit prettig. Wij hebben voor u afspraken gemaakt met hotels voor uw overnachtingen onderweg.

Als u in Duitsland wilt overnachten, kunt u terecht in het Autobahn Rasthaus bij Baden Baden. Adres: Am Rasthof 4, 76532 Baden Baden, Duitsland. Tel 0049 7221 65043. Dit is direct langs de autoweg. Wij hebben voor u geregeld dat u een flinke korting krijgt op uw kamer(s) als u vertelt dat u een vakantie onderkomen hebt van Di Ago Vakanties en de bevestiging van uw huur toont. Het hotel vraagt u tevoren te reserveren..

Rust uit en zit even op het bruggetje. Goede vakantie !

Rust uit en zit even op het bruggetje. Goede vakantie !

Wij wensen u een goede reis en een heel goede vakantie.