Te koop: Mobilhomes in Italie.

Facebook

Wil je altijd al een eigen stacaravan in Italië ?  

Waar je het La bella Italia gevoel krijgt. Zelf op vakantie ? Prima ! Verhuren ? Goede gedachte ! De mobilhomes hebben prima verhuurmogelijkheden. Weten hoe dat moet ? Onze ervaring delen we graag met je.

Onze mobilhomes.

Soms hebben we een mobilhome te koop.
Onze mobilhomes zijn zeer compleet ingericht. Van koffiezetter t/m kaasschaaf. Met een woonkamer met keukenhoek, 2 slaapkamers (een tweepersoonsslaapkamer + 2e slaapkamer met los bed en stapelbed), een aparte doucheruimte met toilet en vaste wastafel of een apart toilet. Luxe tuinset met een tafel, kuipstoelen en standenstoelen (met kussens). Een totaallijst met wat er aanwezig is vind je elders op onze website (bovenaan).

Op camping Paradiso.

Piratenboot Viareggio

Camping Paradiso ligt aan de Toscaanse kust. Vlakbij Viareggio. Een mooie camping van ongeveer 450 plaatsen. Met riant zwembad op de camping. De camping kent redelijk veel Nederlandse eigenaren en huurders. Het receptiepersoneel spreekt vloeiend Duits en Engels, naast uiteraard Italiaans. In het hoogseizoen wordt er ook Nederlands gesproken door een medewerkster die apart voor ons aanwezig is. We verkopen de mobilhome op de standplaats Rossa 28, genaamd Alloro. Mooie brede straat met ruitmte genoeg om de deur.

Technische zaken mobilhomes:

Afmeting chalet in Viareggio: 8.00 x 3.00 mtr.
Afmeting overdekte houten veranda: 7.00 x 2.00 m (afsluitbaar met een hekje).
Warmwatervoorziening: geisers uit 2014. 
Prijs: Viareggio: € 15.000,00.
Meer foto’s zien? Kijk elders op de site of op https://www.facebook.com/mobilhomeskopen/

 

 

Facebook